Recent transactions


Zo vlak voor de kerst is er nog een hoop gebeurd in de MLB. Vandaag nog even een opsomming van de recente transacties en dan gaan we lekker kerst vieren!

20 december:
Outfielder en voormalig Twin Jason Kubel tekende een tweejarig contract bij de Arizona Diamondbacks waar hij een outfield gaat vormen met Justin Upton en Chris Young.
Kubel’s oude teamgenoot Michael Cuddyer tekende een driejarig contract bij de Rockies. De outfielder gaat in Colorado 31 miljoen dollar verdienen.
Yuniesky Betancourt keert na een jaartje in Milwaukee terug in Kansas City. Hij tekende een eenjarig contract en wordt utility infielder.

21 december
De Chicago White Sox legden linkshandige werper John Danks langer vast. Danks tekende een nieuw vijfjarig contract dat hem in Chicago 65 miljoen dollar.

22 december
De Minnesota Twins contracteerden rechtshandige werper Jason Marquis. De veteraan tekende eenjarig contract in de Twin Cities.

23 december
Carlos Beltran heeft een team gevonden waar hij zijn lange en succesvolle loopbaan kan vervolgen. Nadat hij eerder voor de Royals, Astros, Mets en Giants speelde, tekende hij vandaag een tweejarig contract bij de Cardinals. Hij krijgt in St. Louis de schier onmogelijke taak om het vertrek van Albert Pujols op te vangen.
Theo Epstein is inmiddels begonnen met het compleet opnieuw opbouwen van de Cubs. De trade tussen zijn Cubs en de Cincinnati Reds is daar een duidelijk voorbeeld van: in ruil voor veteran reliever Sean Marshall ontvingen de Cubs talentvolle starter Travis Wood en minor leage outfielder Dave Sappelt en 19-jarige tweede honkman Ronald Torreyes van de Reds.

En dan was er natuurlijk nog de trade van de Nationals. Hij moet nog officieel gemaakt worden, maar dat kan elk moment gebeuren. De Nationals kregen de pitcher die zij wilden: Gio Gonzalez komt over van de Athletics in ruil voor vier talenten. Drie van die vier prospects zijn pitchers – A.J. Cole, Brad Peacock (beiden rechtshandig) en lefty Tommy Milone – en de vierde, Derrek Norris, is een catcher. Gonzalez komt bovenin de rotation van de Nationals naast Stephen Strasburg en Jordan Zimmerman, terwijl de A’s zich volgens de kenners mogen voorbereiden op een mooie toekomst nadat zij in trades van Gio Gonzalez en Trevor Cahill veelbelovende talenten binnengehaald hebben.

Naast Gonzalez haalden de Nationals nog een outfielder/utility player binnen in Mark DeRosa. DeRosa kan in zowel binnen- als buitenveld uit de voeten en is een mogelijke concurrent van onze landgenoot Roger Bernadina. Het laatste nieuws over Bernadina is dat hij waarschijnlijk speeltijd in het midveld gaat delen met Mike Cameron. Cameron speelt tegen linkshandige starters, terwijl Bernadina de kans krijgt tegen righties.

Dat was het voor nu. Bij deze wil ik jullie allemaal een hele fijne kerst wensen. Jullie horen volgende week weer van mij!

Advertenties

Over sebvisser
Baseball player and bachelor in Sports Marketing. Trying to help Dutch baseball fans keep up with the news in Major League Baseball

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: