Dutch action report April 6th


Nadat we op dinsdag al Andruw Jones in actie zagen, was het gisteren weer de beurt aan Kenley Jansen, die zich wilde revancheren van een slechte eerste outing dit seizoen.

In de wedstrijd tussen de LA Dodgers en de Colorado Rockies stonden de Dodgers met 7-4 achter toen Jansen naar de heuvel werd gestuurd door manager Don Mattingly. Aan hem was de taak om ervoor te zorgden dat de Rockies niet meer zouden scoren, zodat de Dodgers de kans hadden om terug te komen in de wedstrijd. Met twee vrijwel perfecte innings deed Jansen precies wat er van hem gevraagd werd. Hij gooide twee keer drie slag en kreeg slechts een honkslag tegen, mede dankzij een mooie play van tweede honkman Juan Uribe op een harde grondbal van Carlos Gonzalez.

In de achtste inning dreigden de Dodgers nog even met een rally, maar die dreiging leverde slechts een punt op. Eindstand: 7-5.

IP H R ER BB SO HR ERA
Kenley Jansen 2.0 1 0 0 0 2 0 12.00

Vanavond zien we zeer waarschijnlijk weer Andruw Jones in de basisopstelling van de Yankees, wanneer zij het opnemen tegen de Twins en hun lefty Francisco Liriano. Jones’ lifetime stats tegen Liriano zijn niet heel erg goed: 2-11 met 1 home run en 4 RBIs, 2 keer vier wijd en 2 keer drie slag. Op dinsdag liet hij echter zien dat hij lefties nog behoorlijk kan raken, dus we zullen zien wat hij vanavond doet. De wedstrijd tussen de Twins en Yankees begint om 7 uur Nederlandse tijd en is te zien op MLB.tv. Op ESPN America wordt de wedstrijd tussen de Mets en de Phillies uitgezonden vanaf 9 uur.

Advertenties

Over sebvisser
Baseball player and bachelor in Sports Marketing. Trying to help Dutch baseball fans keep up with the news in Major League Baseball

One Response to Dutch action report April 6th

  1. Pingback: Dutch action report Week 1 « All Bases Covered

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: