Dutch action report April 2nd


De eerste Nederlandse actie in het regular season van 2011 kwam van Kenley Jansen. De Curaçaoënaar zal zijn eerste outing van het seizoen snel willen vergeten, want hij kan er onmogelijk tevreden mee zijn geweest.

Nadat zijn Dodgers de eerste twee wedstrijden van het seizoen nipt wonnen van de rivaliserende Giants, kwam Jansen gisteren in de zesde inning bij een 4-0 achterstand in de wedstrijd. Jansen begon de inning met vier wijd voor rookie Brandon Belt, die door een double van Mark DeRosa over de plaat werd geslagen. Aaron Rowand was vervolgens de eerste nul na een pop-up, maar Jansen gaf de volgende slagman (Matt Cain, pitcher van de Giants) vier wijd. Na een single van Miguel Tejada waren de honken vol en sloeg Freddy Sanchez dit balletje in niemandsland, net buiten het infield zodat het geen infield fly was. Aubrey Huff sloeg vervolgens een 2-run single om de stand naar 8-0 te brengen. Jansen sloot de slechte inning wel goed af met strikeouts voor Buster Posey en Pat Burrell. Toch zal deze eerste outing een nare nasmaak achterlaten voor Kenley Jansen, waarvan in Los Angeles dit jaar veel verwacht wordt. Hopelijk krijgt hij snel (wellicht vannacht al) de kans om deze nasmaak weg te spoelen met een sterke tweede outing.

IP H R ER BB SO HR ERA
Kenley Jansen 1.0 4 4 4 2 2 0 36.00

 

Advertenties

Over sebvisser
Baseball player and bachelor in Sports Marketing. Trying to help Dutch baseball fans keep up with the news in Major League Baseball

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: