Dutch action report March 22nd


Dinsdag was de rustigste dag tot nu toe voor de Nederlandse honkballers in Spring Training. Roger Bernadina was de enige die in actie kwam en hij deed dat slechts als pinch-runner.

In de wedstrijd tussen de Nationals en de Astros viel Bernadina in de achtste inning als honkloper in voor Jayson Werth. De volgende slagman was Michael Morse en die sloeg zijn zesde home run van deze maand. Bernadina scoorde en speelde nog een inning in het rechtsveld, maar zal balen van het feit dat hij de laatste wedstrijden zo weinig aan spelen toe komt. Morse, de concurrent van Bernadina voor de plek als een van de startende outfielders, is overigens geen league leader in home runs tijdens Spring Training. Jake Fox van de Baltimore Orioles sloeg er al acht!

AB R H RBI BB SO LOB AVG.
Roger Bernadina PR-RF 0 1 0 0 0 0 0 0.267

Het is te hopen dat we vanavond meer Nederlanders in actie zien. In deze laatste week van Spring Training (Opening Day is over exact een week vandaag) zou het een goed teken zijn als we nog een aantal Nederlanders op de velden in Florida en Arizona mogen bewonderen.

Advertenties

Over sebvisser
Baseball player and bachelor in Sports Marketing. Trying to help Dutch baseball fans keep up with the news in Major League Baseball

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: