Dutch action report March 18th & 19th


Vandaag even twee dagen samengevoegd, ik heb gisteren helaas geen tijd gehad voor een update. Op vrijdag kwamen vier Nederlanders in actie en gisteren waren dat er

Andruw Jones ging voor de Yankees als invaller in het linksveld 1-3, scoorde een punt en kreeg een keer drie slag. De Yankees verloren de wedstrijd overigens met 6-5 van de Toronto Blue Jays.

AB R H RBI BB SO LOB AVG.
Andruw Jones LF 3 1 1 0 0 1 4 0.222

Ook Bernadina kwam op vrijdag als invaller in de wedstrijd. De outfielder van de Nationals kwam erin als pinch-runner voor Jayson Werth en speelde later in het rechtsveld. Hij kreeg nog twee slagbeurten, sloeg daarin een honkslag en kreeg een keer drie slag. De Nationals verloren de wedstrijd met 10-4 van de Cardinals en zijn na 20 wedstrijden 10-10.

AB R H RBI BB SO LOB AVG.
Roger Bernadina PR-RF 2 0 1 0 0 1 1 0.275

Kenley Jansen, die in zijn eerste drie outings geen enkel punt tegen kreeg, moest op vrijdagavond voor de tweede keer op rij toestaan dat zijn tegenstanders een punt scoorden. In zijn enige inning in de wedstrijd tussen de Dodgers en de Giants kreeg hij twee honkslagen tegen, waardoor een punt scoorde, maar gooide hij ook twee keer drie slag en pakte hij de hold in de wedstrijd die door de Dodgers met 6-3 werd gewonnen.

IP H R ER BB SO HR ERA
Kenley Jansen (H, 2) 1.0 2 1 1 0 2 0 3.00

Op van den Hurk na kwamen alle Nederlanders, die nog in het Major League Camp van hun team zijn, in actie. Jair Jurrjens startte voor de Braves in de wedstrijd tegen de Mets. Hij gooide zes sterke innings, maar kreeg geen enkele run support. De Braves wisten in de hele wedstrijd geen enkel punt te scoren en omdat hij drie punten (waarvan twee verdiend) tegen kreeg, kreeg Jurrjens de loss. J.J. moest vijf honkslagen toestaan, maar gooide niet een keer vier wijd en twee keer drie slag. Al met al een sterke outing voor Jurrjens, die klaar lijkt voor de start van het seizoen. De Mets wonnen met 3-0.

IP H R ER BB SO HR ERA
Jair Jurrjens (L, 1-2) 6.0 5 3 2 0 2 0 3.60

Gisteren mocht Andruw Jones voor de Yankees in de basis beginnen. Tegen de Blue Jays stond hij in het rechtsveld en ging hij 0-2 met een strikeout. In die twee slagbeurten liet hij vijf lopers achter op de honken. Geen goede wedstrijd dus voor Jones, die in het begin van het seizoen wellicht wat meer zal spelen, omdat Brett Gardner een lichte blessure aan zijn kuit heeft opgelopen. De Yanks en Jays speelden overigens 5-5 gelijk.

AB R H RBI BB SO LOB AVG.
Andruw Jones RF 2 0 0 0 0 1 5 0.208

Bernadina was opnieuw invaller bij de Nationals gisteren in de wedstrijd tegen de Mets. Hij viel in het midveld in voor Jerry Hairston Jr. en ging 0-1 met een walk. Al een aantal wedstrijden achter elkaar mocht Bernadina niet in de basis beginnen, terwijl hij zo goed begon aan Spring Training. De Nationals verloren met 7-4.

AB R H RBI BB SO LOB AVG.
Roger Bernadina CF 1 0 0 0 1 0 0 0.268
Advertenties

Over sebvisser
Baseball player and bachelor in Sports Marketing. Trying to help Dutch baseball fans keep up with the news in Major League Baseball

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: