Dutch action report March 17th


Er was weinig Nederlandse actie gisteren om over te rapporteren. Alleen Roger Bernadina kreeg speeltijd als invaller.

Bernadina kreeg net als eergisteren een slagbeurt als pinch-hitter en speelde daarna nog even in het midveld. Waar hij op woensdag vier wijd kreeg, lukte het hem op donderdag niet het eerste honk te bereiken. Met een grondballetje naar het eerste honk bracht hij wel twee honklopers een honk verder. Beide lopers zouden later op honkslagen scoren dus we mogen spreken van een ‘productive out’ voor Bernadina. De Nationals verloren overigens de wedstrijd met 7-6 van de Braves, voor wie Tim Hudson een erg sterke start had.

AB R H RBI BB SO LOB AVG.
Roger Bernadina PH-CF 1 0 0 0 0 0 2 0.263

Vanavond gegarandeerd meer Nederlanders in actie in Spring Training. Jair Jurrjens start namelijk voor de Braves in de wedstrijd tegen de Mets. Kenley Jansen zal voor de Dodgers als reliever gooien tegen de Giants en ook Andruw Jones zal hoogstwaarschijnlijk weer eens spelen, het is immers al weer een paar dagen geleden dat wij hem in actie zagen voor de Yankees. Na twee keer als invaller gespeeld te hebben, mag Bernadina misschien ook wel weer starten voor de Nationals tegen de Cardinals. Van al deze wedstrijden is alleen de wedstrijd van Jurrjens te zien op MLB.tv om 18:10u Nederlandse tijd.

Advertenties

Over sebvisser
Baseball player and bachelor in Sports Marketing. Trying to help Dutch baseball fans keep up with the news in Major League Baseball

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: