Dutch action report March 7th


Opnieuw drie Nederlanders in actie op maandagavond: Bernadina, Jansen en Jones. En straks over een uur start Jair Jurrjens de wedstrijd tegen de New York Yankees.

Bernadina liet opnieuw zien in vorm te zijn. Hij mocht de wedstrijd starten al centerfielder en kwam drie keer aan slag. Het werden twee netto slagbeurten, omdat hij een keer vier wijd kreeg. In zijn eerste at bat sloeg hij direct een honkslag, waarna hij ook nog even het tweede honk stal. Hij werd echter niet binnengeslagen en kreeg later in de wedstrijd nog een keer drie slag voordat hij gewisseld werd. De Nationals versloegen de Astros met 14-9.

AB R H RBI BB SO LOB AVG.
Roger Bernadina CF 2 0 1 1 1 1 1 0.357

Kenley Jansen mocht voor de derde keer zijn opwachting maken als reliever voor de Dodgers. Hij deed het opnieuw erg goed: de eerste twee slagmensen waren binnen no-time uitgeschakeld en nadat de derde slagman een double had geslagen, werd ook de vierde man simpel aan de kant gezet. Weer een sterke inning voor Kenley, die op weg lijkt een van de betere relievers in de MLB te worden. De Dodgers wonnen de wedstrijd met 7-1 van de Rockies.

IP H R ER BB SO HR ERA
Kenley Jansen 1.0 1 0 0 0 1 0 0.00

Andruw Jones heeft de vorm nog niet helemaal te pakken. Na een goede wedstrijd de dag ervoor ging hij in de wedstrijd tegen de Orioles 0-3 als DH. De wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel.

AB R H RBI BB SO LOB AVG.
Andruw Jones DH 3 0 0 0 0 0 1 0.188

Jair Jurrjens start over een uurtje (7 uur) in de wedstrijd tegen de Yankees, waarin hij misschien wel landgenoot en oud-Braves speler Andruw Jones tegenkomt. De wedstrijd wordt (net als Mets-Nationals, Indians-D’backs en Angels-Rangers) uitgezonden op MLB.tv.

Advertenties

Over sebvisser
Baseball player and bachelor in Sports Marketing. Trying to help Dutch baseball fans keep up with the news in Major League Baseball

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: