Dutch action report March 4th


Gisteren hebben we geen Nederlandse pitchers zien gooien, maar kregen Andruw Jones, Roger Bernadina en Greg Halman wel speeltijd. Halman kwam er in als defensive replacement in center field, maar kreeg geen slagbeurt. Jones en Bernadina mochten beide in de basis beginnen, maar waren helaas weinig succesvol.

Jones kon voor het eerst proeven wat de ‘rivalry’ tussen zijn New York Yankees en de Boston Red Sox precies inhoudt. Het is weliswaar een oefenwedstrijd, maar de wedstrijd was speciaal verplaatst naar zeven uur ’s avonds en het George M. Steinbrenner III Field was volledig uitverkocht. Jones begon de wedstrijd in het linksveld en kreeg drie slagbeurten. Hij kwam daarin niet tot een honkslag, kreeg een keer drie slag en liet vier lopers achter op de honken. Een tegenvaller voor Jones, maar geen ramp. Het is voor veteranen als Jones in Spring Training belangrijk om de juiste timing te vinden en meestal zie je dat ze aan het einde van Spring Training, wanneer het seizoen nadert, beter in hun vel zitten en beter gaan slaan. De Yankees verloren de wedstrijd, waarin veteranen Bartolo Colon en Mark Prior overigens erg goed gooiden, met 5-3.

AB R H RBI BB SO LOB AVG.
Andruw Jones LF 3 0 0 0 0 0 4 0.100

Ook Bernadina begon als gezegd in de basisopstelling van de Washington Nationals in de wedstrijd tegen de Atlanta Braves. ‘The Shark’ startte de wedstrijd in het linksveld en schoof aan het einde door naar het midveld. Hij kon aan slag deze keer helaas geen potten breken. In vier slagbeurten kwam hij niet tot een honkslag, maar dankzij zijn goede prestaties eerder deze maand ziet zijn slaggemiddelde er nog erg goed uit.

AB R H RBI BB SO LOB AVG.
Roger Bernadina CF-LF 4 0 0 0 0 0 1 0.364
Advertenties

Over sebvisser
Baseball player and bachelor in Sports Marketing. Trying to help Dutch baseball fans keep up with the news in Major League Baseball

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: