Dutch action report March 2nd


Geen Nederlandse pitchers gisteren, maar al ‘onze’ slagmensen speelden wel. Andruw, Bernadina en Halman speelden allen een deel van de wedstrijd voor hun team.

Jones mocht in de wedstrijd van de Yankees tegen de Astros starten in het linksveld. Hij sloeg geen honkslag, maar sloeg wel een punt over de plaat in een wedstrijd die de Yankees met 6-5 wonnen na een walk-off walk van Russel Martin.

AB R H RBI BB SO LOB AVG.
Andruw Jones LF 3 0 0 1 0 0 1 0.143

Halman kreeg slechts een slagbeurt en mocht een paar innings in het midveld spelen voor de Mariners, die deze wedstrijd met 5-3 verloren van de Diamondbacks.

AB R H RBI BB SO LOB AVG.
Greg Halman CF 1 0 0 0 0 1 2 0.143

Bernadina was opnieuw de beste Nederlandse speler. Hij lijkt in grote vorm te verkeren, want hij ging 2-4 met een home run en 3 RBIs. De home run van Bernadina komt voorbij in de uitzending van FastCast op MLB.com. De Nationals versloegen de Marlins overigens met 8-4.

AB R H RBI BB SO LOB AVG.
Roger Bernadina LF 4 1 2 3 0 0 0 0.667

Vanavond is op ESPN America de wedstrijd tussen de Atlanta Braves en de Detroit Tigers te zien. Voor ons Nederlanders is die wedstrijd interessant omdat Jair Jurrjens de starter is voor de Braves in de wedstrijd tegen het team waarvoor hij debuteerde in de Major League. De wedstrijd begint om 7 uur en wordt voorafgegaan door een aflevering van Baseball Tonight, die om 6 uur begint.

Advertenties

Over sebvisser
Baseball player and bachelor in Sports Marketing. Trying to help Dutch baseball fans keep up with the news in Major League Baseball

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: