Recent transactions


Het is de afgelopen week erg rustig geweest in de Major League. De enige transacties deze week vonden plaats op maandag.

27 december
Takashi Saito (RP) tekende een eenjarig contract bij de Milwaukee Brewers.
De Los Angeles Dodgers stuurden infielder Chin-Lung Hu naar de New York Mets in ruil voor minor league pitcher Michael Antonini. Hu wordt waarschijnlijk back-up infielder bij de Mets, maar zal in Spring Training ook de kans krijgen om te laten zien of hij de tweede honk positie kan veroveren.

De trade leverde vanwege de manier waarop de Amerikanen de naam van Hu uitspreken veel grappen op van journalisten. Fangraphs zette ze op een rijtje.

De verwachting is dat er de komende weken weer meer actie op de free agent markt zal komen, zo zijn de Rangers bijvoorbeeld met de laatste onderhandelingen over een contract met voormalig Cy Young Award winnaar Brandon Webb bezig en zijn spelers als Carl Pavano en Adrian Beltre nog free agent. ABC houdt je uiteraard op de hoogte!

Fijne jaarwisseling en de beste wensen voor 2011!

Advertenties

Over sebvisser
Baseball player and bachelor in Sports Marketing. Trying to help Dutch baseball fans keep up with the news in Major League Baseball

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: